ВЕСТИ

Доживеј го звукот со #SonusFaber во Аудио Центар Болин!

Од 20 до 25 февруари, слушнете го новиот албум на ORCHESTRA на FIN PROJECT, за време на промоцијата на производите на врвниот италијански бренд Sonus Faber во нашиот салон.

Ве очекуваме