Информации за испорака

Испораката на производите со вредност над 3000 денари ја вршиме бесплатно преку наш доставувач во Скопје

За нарачки со износ под 3000 ден на територија на Скопје и за нарачки надвор од Скопје трошокот за деливери компанијата е на Ваша сметка, не одговараме за рокот на испорака на деливери компанијата.

Рокот за испорака на производите е 5 работни дена.