ВЕСТИ

DENON AVR-X1700H

EISA AV RECEIVER 2022-2023

AVR-X1700H на Denon, со седум-канален AV приемник од почетно ниво со Dolby Atmos и DTS:X декодирање, добива статус на најдобар во класата благодарение на неговата напредна поврзаност, непогрешлива употребливост и – се разбира – звучните перформанси. Овој ресивер се приближува до повеќеканалните миксови со уживање, звучи енергично и динамично, додека триото HDMI 2.1 влезови, со поддршка за напредни видео формати од конзолите, го прави добредојден додаток на поставувањето игри. Додадете ја multiroom интеграцијата HEOS, стриминг преку Bluetooth/мрежа (вклучувајќи плејбек на датотеки со висока резолуција) и компатибилност со гласовни асистенти, а AVR-X1700H станува самата дефиниција за вредност за парите.