ВЕСТИ

Целосна имерзија во играта и исклучителна прецизност со JBL Quantum 910 Wireless

Време е да се добие превласта. Безжичните слушалки JBL Quantum 910 ве ставаат во центарот на секоја игра, со JBL QuantumSPHERE360™, JBL QuantumSPATIAL 360™ и интегриран хедсет.  Вградените сензори прецизно ги следат најситните движења на главата за извонредно аудио искуство во играта. Слушајте го секој чекор и прецизно лоцирајте ги непријателите додека звуците се појавуваат во 3D, 360o простор, што ви дава конкурентска предност. Емулацијата на просторија од 360 степени и JBL Quantum SURROUND го реплицираат чувството за простор во виртуелните светови, овозможувајќи целосна имерзија во играта.

Карактеристики на JBL Quantum 910 Wireless:

  • Двојно просторно аудио: JBL QuantumSPHERE 360™ и JBL QuantumSPATIAL 360™ аудио со интегриран хедсет. Искусете го најдобриот просторен опкружувачки звук на компјутер (JBL QuantumSPHERE360 & Head Tracking) и PlayStation (Head Tracking) преку безжичната врска USB-C
  • Безжична врска со ниска латентност од 2,4 GHz со USB-C и USB тип А адаптер вклучени во кутијата
  • 5,2 Bluetooth безжична конекција и 3,5 милиметарски приклучок вклучени во кутијата
  • Траење на батеријата до 39 часа
  • Играње и полнење преку USB-кабел за неограничени сесии на игри
  • 50 мм HARMAN двигатели со висока резолуција
  • Технологија за активно поништување шум
  • Копче за да го исклучите звукот на бум микрофонот со потиснување на ехо и шум
  • Компатибилен со софтверот JBL QuantumENGINE PC