Исполнете го домот со звукот на MARANTZ и DENON

Акција

во аудио центар Болин

l27-w

MANIA

Mania е дизајниран да шири стерео звук во сите правци, за да можете слободно да се движите низ собата. Патентираната технологија, Active Stereo Calibration (ASC), ја мапира позицијата на звучникот во реално време и го активира најсоодветниот режим за слушање

l26-w

BAR 5.1 BLK EP

JBL Bar 5.1 се трансформира од soundbar во вистински wireless 5.1  систем за домашно кино за епско доживување на звукот во филмовите и музиката

l16-w

Cinema 50

Премиум засилување со 9,4 канали од 110 вати по канал, Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced и Auro 3D, 8K Ultra HD и HEOS® вграден пренос. CINEMA 50 е моќен AV приемник за домашни кина со многу високи перформанси.

БРЕНДОВИ

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Низ цела Македонија, во рок од 2-3 работни дена, за нарачки над 3.000 денари

ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ

Сите производи имаат своја стандардна фабричка гаранција во зависност од политиката на произведувачот

ПОДДРШКА ЗА КУПУВАЧИТЕ

Доколку Ви се потребни дополнителни информации за нашите производи јавете се на +389 (2) 3114-831 секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот

КВАЛИТЕТ БЕЗ КОМПРОМИС

Производи од реномирани брендови со врвен квалитет за целосно задоволување на потребите на нашите клиенти

НАШАТА ПОНУДА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

СПОДЕЛИ НОВОСТИ

Најново од светот на HiFi