ВЕСТИ

DEVIALET DIONE

EISA HIGH-END SOUNDBAR 2022-2023

Со својата дебитантска лента за звук, Devialet нуди автентичен звук за домашно кино со висока верност од стилски комплет што крие листа на иновации. Главните меѓу нив се сопственото ADH засилување и обработката на активно усогласување на звучниците (SAM) на брендот, кои обезбедуваат опиплива моќ и примерна контрола врз осумте независни бас единици на Dione. На забавата и се придружуваат страничните и горните двигатели со целосен опсег за Dolby Atmos/сараунд плејбек, плус препознатливиот централен канал Orb, кој може да се ротира за да се обезбеди точна изведба кога лентата за звук е монтирана на ѕид. Кога се користи, Dione зачудува со својата ниска сталоженост и слем, предизвикувачки амбиент и мазна продукција на детали. Да се слушне значи да се сака.