НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Информации за испорака

Испораката на производите со вредност над 3000 денари ја вршиме бесплатно преку наш доставувач во Скопје

За нарачки со износ под 3000 ден на територија на Скопје и за нарачки надвор од Скопје трошокот за деливери компанијата е на Ваша сметка, не одговараме за рокот на испорака на деливери компанијата.

Рокот за испорака на производите е 5 работни дена.

Производите ќе бидат  подготвени за превземање во рок од 24 часа во работни денови од приемот на нарачката.

Политика за враќање на производите

Доколку испорачаниот производ е оштетен или нефункционален, Аудио Центар БОЛИН го заменува истиот. Замена на производите вршиме во рок од 5 работни дена. Замената на територија на град Скопје е бесплатна. Надвор од Скопје транспортот е на сметка на купувачот.

Гаранција на производите

Сите производи имаат своја стандардна фабричка гаранција во зависност од политиката на произведувачот.

 

ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЗА НАС

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!