Политика за враќање на производите

Доколку испорачаниот производ е оштетен или нефункционален, audiocentar.com.mk го заменува истиот. Замена на производите вршиме во рок од 5 работни дена. Замената на територија на град Скопје е бесплатна. Надвор од Скопје транспортот е на сметка на купувачот.

Што ако купувачот не го превземе пакетот?

Доколку не сте достапни на напишаната адреса за достава, деливери компанијата го враќаат пакетот со производи кај нас.
Со претходна телефонска проверка на нарачката се намалува ризикот за враќање на производите.

Гаранција на производите

Сите производи имаат своја стандардна фабричка гаранција во зависност од политиката на произведувачот.