ВЕСТИ

SONUS FABER OMNIA

EISA ALL-IN-ONE LOUDSPEAKER 2022-2023

Можеби ќе ви се допадне впечатливиот изглед на Omnia и неговите осветлени контроли на допир, но тоа што ќе ве задржи е препознатливиот звук на Sonus faber и комплетот на функции. Благодарение на неговата низа со повеќе драјвери, робусното засилување и напредната обработка на сигналот, овој сè-во-едно звучник ја носи ширината и просторот на традиционалните стерео звучници до дизајн од една кутија и се покажува подеднакво талентиран кога станува збор за слушање на музика или исполнување на дневната соба со јасен, моќен ТВ звук. Omnia е исто така многу добро поврзан – стриминг талентите вклучуваат Apple AirPlay 2, Chromecast, Roon, Tidal Connect и Spotify Connect додека винилот е повеќе од добредојден благодарение на фоно влезот, а HDMI ARC го прави поврзувањето на телевизорот детска игра.