ВЕСТИ

Добијте одличен квалитет на звук во движење со овој преносен телефонски пакет

За вистинските љубители на музиката, треба да има што е можно помала разлика помеѓу слушањето музика на вашиот домашен систем и слушањето кога сте надвор и наоколу – без разлика дали сте во двор, на прошетка, или дури на одмор.

Сепак, до неодамна, слушањето на вашите мелодии во движење бараше огромен компромис во квалитетот што требаше да го прифатите. Тој простор помеѓу домот и мобилниот, како што и начинот на технологијата, постојано се затвора – и овде имаме одличен пример за тоа колку добро може да звучи вашата музика од релативно едноставна комбинација на опрема и слушалки; со прилично важен додаток за поврзување на двете …

Систем

Мобилен телефон: Apple iPhone 12

DAC: Audioquest Dragonfly Cobalt

Слушалки: Shure SE425